Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες για τη μέγιστη ασφάλειά σας

πορτες ασφαλειας

ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ

  • Πόρτα εσωτερική es17

    ES-17
  • Πορτα εσωτερικου χωρου es18

    ES-18
  • Πόρτα εσωτερική es20

    ES-20

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

portes-asfalias.gr: Αρχική » Πόρτες Ασφαλείας - Συχνές ερωτήσεις

Πόρτες Ασφαλείας - Συχνές ερωτήσεις

Πόρτες Ασφαλείας - Συχνές ερωτήσεις

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μια καλή λύση σήμερα και αποτελεσματική για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας και τη περιουσία μας από διαρρήκτες είναι οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας πόρτες ασφαλείας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω Πορτες Ασφαλειας σε κλασικό ή μοντέρνο σπίτι;

Όλες ή πόρτες ασφαλείας που διαθέτουμε στο κατάστημα μας υπάρχουν σε διάφορα χρώματα, μεγέθη. Μοντέρνα σχέδια που μπορούν να τοποθετηθούν σε μοντέρνο σπίτι, αλλά και σε κλασσικό σπίτι όλες ή πόρτες μπορούν να επενδυθούν με όποιο ξύλο επιθυμείτε όπως οξιά, δρυς, καρυδιά και πολλά χρώματα ξύλων. Εκτός από την ποιότητα μας παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά, στο σπίτι μας γιατί μια πόρτα ασφάλειας είναι πολύ δύσκολο να παραβιαστεί.

Από τι αποτελούνται οι Πορτες Ασφαλειας;

Η κατασκευή μιας πόρτα ασφάλειας αποτελείται από έναν σιδερένιο μεταλλικό σώμα και την ανάλογη μεταλλική κάσα, αλλά καλύπτονται από τις ξύλινες επενδύσεις που θα επιλέξουμε εμείς για να είναι πιο κομψές και όμορφες. Το μεταλλικό κομμάτι ο κορμός φτιάχνεται με υψηλές βαθμίδες αντοχής και ασφάλειας, που καθορίζουν από το εργοστάσιο μας και το κόστος μιας πόρτας.

Πρέπει να είναι πιστοποιημένες οι Πορτες Ασφαλειας;

Όταν αποφασίσουμε να βάλουμε πόρτα ασφαλείας για να μας παρέχει 100% ασφάλεια και να είναι απαραβίαστη, πρέπει να έχει πιστοποιηθεί από τους ειδικούς διεθνείς φορείς και ινστιτούτα και να διαθέτει την απαραίτητη ετικέτα της πιστοποίησης. Η ετικέτα αυτή αποδεικνύει ότι το προϊόν έχει εξεταστεί αυστηρά και ότι έχει δεχτεί πολλές δοκιμές για να πάρει την έγκριση και πιστοποίηση.

Ποια η διαδικασία που εξετάζονται οι Πορτες Ασφαλειας;

Η ενέργειες που γίνονται ώστε να ελέγχθεί μια πόρτα ασφάλειας για τον βαθμό ασφάλειάς της, χωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει στατικές πιέσεις σε διάφορα σημεία της θωρακισμένης πόρτας και η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την προσπάθεια από ειδικούς για απόπειρα διαρρήξεις την πόρτα με εργαλεία που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες. Αν η πόρτα δεν παραβιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τα με τα κατάλληλα εργαλεία, τότε παίρνει το βαθμό που της αναλογεί.